Out of Range While Booting Up - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-04-2006, 04:24 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 147
Send a message via AIM to Triple-X
Default Out of Range While Booting Up

When my PC boots up my monitor displays "1280 x 1024 / 60hz Out of Range". This happens only when the PC is booting up. Once in windows, my monitor shows everything fine. This just started to happen when I disabled RunDLL32 from msconfig so I wouldn't keep getting this SLI pop-up everytime I turn on the PC. I enabled it after a restart and still it says out of range. Any ideas?
__________________

Triple-X is offline  
Old 09-04-2006, 02:05 PM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 147
Send a message via AIM to Triple-X
Default

Fixed this by turning off everything un unplugging for a few minutes, then everything showed up fine.
Triple-X is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.