Operating System Selcetion Screen - Page 5 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-24-2003, 11:13 PM   #41 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

hang on, maybe http://support.dell.com/au/en/kb/do...sp?DN=RG1060556
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 10-24-2003, 11:14 PM   #42 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

nup, didn't work
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 10-24-2003, 11:14 PM   #43 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 125
Send a message via AIM to psychobrigade00 Send a message via Yahoo to psychobrigade00
Default

try it i know it works for us sorry apok
__________________
----------------------------------------------
@>~~~>~~~
Knight of the Roses
~~~<~~~<@
----------------------------------------------
Asus A7N8X Deluxe
Athlon 2600+ Thoroughbred
Corsair TWINX512-2700LL
GeForce 4 ti 4200 128mb
Maxtor 40gb 7200rpm
plextor 48x24x48
psychobrigade00 is offline  
Old 10-24-2003, 11:15 PM   #44 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 125
Send a message via AIM to psychobrigade00 Send a message via Yahoo to psychobrigade00
Default

yeah if i go to support.dell.com mine jumps right to us support.....durn region autodetecting dell.....try changing regional settings apok and see if ya can fool it
__________________
----------------------------------------------
@>~~~>~~~
Knight of the Roses
~~~<~~~<@
----------------------------------------------
Asus A7N8X Deluxe
Athlon 2600+ Thoroughbred
Corsair TWINX512-2700LL
GeForce 4 ti 4200 128mb
Maxtor 40gb 7200rpm
plextor 48x24x48
psychobrigade00 is offline  
Old 10-24-2003, 11:17 PM   #45 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

ive gone to http://support.dell.com/chooseregion.aspx but it doesn't have Australia
__________________
Apokalipse is offline  
Old 10-24-2003, 11:20 PM   #46 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

nup, changing the region didn't work. prolly just finds out your position from your ISP
__________________
Apokalipse is offline  
Old 10-24-2003, 11:20 PM   #47 (permalink)
AzN
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 97
Default

ok u see it says my cd is not a restore cd i got the purple one thats listed on the site.
__________________
  • Intel Core i7 920 Nehalem 2.66GHz
  • EVGA E758-A1 3-Way SLI (x16/x16/x8) LGA 1366 Intel X58 ATX Intel Motherboard
  • EVGA 01G-P3-1281-AR GeForce GTX 285 1GB 512-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16
  • OCZ Gold 6GB (3 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800)
  • CORSAIR CMPSU-1000HX 1000W ATX12V 2.2 / EPS12V 2.91 SLI Ready CrossFire Ready 80 PLUS Certified
  • Noctua NH-U12P SE2 120mm SSO CPU Cooler
AzN is offline  
Old 10-24-2003, 11:21 PM   #48 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 125
Send a message via AIM to psychobrigade00 Send a message via Yahoo to psychobrigade00
Default

try changing your pc regional setting in control panel so that it thinks your in the us
__________________
----------------------------------------------
@>~~~>~~~
Knight of the Roses
~~~<~~~<@
----------------------------------------------
Asus A7N8X Deluxe
Athlon 2600+ Thoroughbred
Corsair TWINX512-2700LL
GeForce 4 ti 4200 128mb
Maxtor 40gb 7200rpm
plextor 48x24x48
psychobrigade00 is offline  
Old 10-24-2003, 11:21 PM   #49 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

have you got any OS CD except XP?
__________________
Apokalipse is offline  
Old 10-24-2003, 11:22 PM   #50 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 125
Send a message via AIM to psychobrigade00 Send a message via Yahoo to psychobrigade00
Default

ok guys im getting ready to head home form work ill continue this discussion when i get home but Azn check that doc and let me know
__________________

__________________
----------------------------------------------
@>~~~>~~~
Knight of the Roses
~~~<~~~<@
----------------------------------------------
Asus A7N8X Deluxe
Athlon 2600+ Thoroughbred
Corsair TWINX512-2700LL
GeForce 4 ti 4200 128mb
Maxtor 40gb 7200rpm
plextor 48x24x48
psychobrigade00 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.