Operating System Selcetion Screen - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-24-2003, 10:04 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 13
Send a message via AIM to EbayGod
Default Operating System Selcetion Screen

In windows xp my friend is having this problem where every time he boots up it goes to that screen and he has to click windows xp, is there a way i can/he can get that screen gone? Well, i know there is,i told him how b4, but i forget now because i dont use windows xp anymore. Your help is greatly appreated.
__________________

EbayGod is offline  
Old 10-24-2003, 10:06 PM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 125
Send a message via AIM to psychobrigade00 Send a message via Yahoo to psychobrigade00
Default

ok go into msconfig and it should have a boot.ini tab (msconfig can be accessed via start->run->msconfig) should have an option for time and to maybe disable (not infront of my machine which has xp im at work so cant say for sure....will check when i get home)
__________________

__________________
----------------------------------------------
@>~~~>~~~
Knight of the Roses
~~~<~~~<@
----------------------------------------------
Asus A7N8X Deluxe
Athlon 2600+ Thoroughbred
Corsair TWINX512-2700LL
GeForce 4 ti 4200 128mb
Maxtor 40gb 7200rpm
plextor 48x24x48
psychobrigade00 is offline  
Old 10-24-2003, 10:10 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 13
Send a message via AIM to EbayGod
Default

thanks, ima tell him right now
EbayGod is offline  
Old 10-24-2003, 10:11 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 125
Send a message via AIM to psychobrigade00 Send a message via Yahoo to psychobrigade00
Default

ok let me know how it works out if not ill grab an xp machine here at work and check it out
__________________
----------------------------------------------
@>~~~>~~~
Knight of the Roses
~~~<~~~<@
----------------------------------------------
Asus A7N8X Deluxe
Athlon 2600+ Thoroughbred
Corsair TWINX512-2700LL
GeForce 4 ti 4200 128mb
Maxtor 40gb 7200rpm
plextor 48x24x48
psychobrigade00 is offline  
Old 10-24-2003, 10:12 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 13
Send a message via AIM to EbayGod
Default

awsome, so nice people =P
EbayGod is offline  
Old 10-24-2003, 10:14 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 125
Send a message via AIM to psychobrigade00 Send a message via Yahoo to psychobrigade00
Default

my pleasure heheheh i do phone tech support for a living so customer service is built into me heheheheh
__________________
----------------------------------------------
@>~~~>~~~
Knight of the Roses
~~~<~~~<@
----------------------------------------------
Asus A7N8X Deluxe
Athlon 2600+ Thoroughbred
Corsair TWINX512-2700LL
GeForce 4 ti 4200 128mb
Maxtor 40gb 7200rpm
plextor 48x24x48
psychobrigade00 is offline  
Old 10-24-2003, 10:15 PM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 13
Send a message via AIM to EbayGod
Default

heh. My friend was wondering if it should be on normal startup or custom?
EbayGod is offline  
Old 10-24-2003, 10:17 PM   #8 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 125
Send a message via AIM to psychobrigade00 Send a message via Yahoo to psychobrigade00
Default

usually normal but if you make any change in msconfig it will then default to custom
__________________
----------------------------------------------
@>~~~>~~~
Knight of the Roses
~~~<~~~<@
----------------------------------------------
Asus A7N8X Deluxe
Athlon 2600+ Thoroughbred
Corsair TWINX512-2700LL
GeForce 4 ti 4200 128mb
Maxtor 40gb 7200rpm
plextor 48x24x48
psychobrigade00 is offline  
Old 10-24-2003, 10:18 PM   #9 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 13
Send a message via AIM to EbayGod
Default

yeah i know that =P ugh, he went offline, stupid retard =/ ah , there he is. U got aim or msn at work? it would make things to much faster. He also said that being at normal doesnt work.
EbayGod is offline  
Old 10-24-2003, 10:23 PM   #10 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 125
Send a message via AIM to psychobrigade00 Send a message via Yahoo to psychobrigade00
Default

if normal doesnt work then there is a conflict going on in the startup group tab.....no no msn or aim here at work when i get home i can but that wont be for like 1.5 to 2 hrs
__________________

__________________
----------------------------------------------
@>~~~>~~~
Knight of the Roses
~~~<~~~<@
----------------------------------------------
Asus A7N8X Deluxe
Athlon 2600+ Thoroughbred
Corsair TWINX512-2700LL
GeForce 4 ti 4200 128mb
Maxtor 40gb 7200rpm
plextor 48x24x48
psychobrigade00 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.