Office 97 Associations Don't Work - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-23-2005, 02:46 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2
Question Office 97 Associations Don't Work

I had to reinstall Office 97 because I'd installed a print add on for Word(can't remember which one) and it screwed up! Anyway I'd done reinstalling before and thins were fine but not this time. There's two users for the comp and whichever one I install Office from the assciations work fine but not from the other. I've tried associating them every way I can but to no avail. Also I checked as far as I can see it's not a spyware or virus related problem. Any help would be much appreciated!
Kat
__________________

rock_chick is offline  
Old 09-23-2005, 02:49 AM   #2 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 96
Default

have you tried un-installing the program before you re-install it?
__________________

__________________
<A HREF=\"http://www.StudioMtec.com\" target=\"_blank\"><img border=\"0\" img src=\"http://i34.photobucket.com/albums/d119/mtecavatars/TFsig02.gif\" alt=\"Image hosted by Photobucket.com\" alt=\"www.StudioMtec\"></A>
Rafe is offline  
Old 09-23-2005, 01:50 PM   #3 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,258
Default

so what is happening exacly?

First think I would do is uninstall completly. Then install it.

if that doesn't work for you, there is some work you will need to do in the registry to make this work. Also, how aer you installing this? are you installing per user or per machine? there is a hige diference. Also, are they both admins of the machine? this is important too. I'm assuming you are running win2k or xp...
Inaris is offline  
Old 09-26-2005, 04:50 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2
Default

Ok I should have explained that I'd already uninstalled Office properly first before reinstalling. I am doing a custom install that is almost identical to the ones I've done before and Office 97 doesn't let you choose users or stuff like that from what I saw. Both accounts are admins so I don't know what else to do.
Kat
rock_chick is offline  
Old 09-26-2005, 01:18 PM   #5 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,258
Default

what is custom? have you tried doing a normal install and see where that gets you?
Inaris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.