office 2007 question - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-24-2006, 09:13 AM   #1 (permalink)
Master Techie
 
baronvongogo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: United Kingdom, Warrington
Posts: 2,756
Default office 2007 question

hello,

I like the new look office 2007 beta although I was hoping Id be able to have word documents tabbed as well. Instead of usually having 5 documents open taking up the taskbar.

Is their an option in office 2007 to allow all the word documents in 1 open use of word and then tab between them.
__________________

__________________
baronvongogo is offline  
Old 05-24-2006, 06:23 PM   #2 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

No Office 2007 doesnt offer that. As far as i have seen that option hasnt even been suggested among the news groups. So i highly doubt you will see that.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 05-24-2006, 06:26 PM   #3 (permalink)
Master Techie
 
baronvongogo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: United Kingdom, Warrington
Posts: 2,756
Default

oh well I thought it was a good idea Im sure I can live without it.
__________________
baronvongogo is offline  
Old 05-24-2006, 06:55 PM   #4 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

IT is a good idea. Next time i go into the news groups i will offer that as a suggestion and see what they have to say. I am a Offical tester so i am able to access the newsgroups.

It is a good idea. But they will probably say that it will still eat massive resources and they are considered seperate apps with each new document opened. But it is worth trying.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 05-24-2006, 07:01 PM   #5 (permalink)
Master Techie
 
baronvongogo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: United Kingdom, Warrington
Posts: 2,756
Default

yeah the only problem I could foresee is sometimes the app crashes and 1 word document would close and sometimes lose data, if you had them all open in tabs you could lose data for all the documents.
__________________
baronvongogo is offline  
Old 05-24-2006, 07:30 PM   #6 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

Well you would just have to make sure that you had the Auto Save option on. Other than that it might be useful. But with the Beta it will tend to crash. Plus it is noted not to use this in a Busniess enviroment.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.