office 2000 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 06-13-2005, 12:02 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: May 2005
Posts: 26
Send a message via Yahoo to ghensenyuy
Default office 2000

My PC is connected to the internet and is running windows 2000. Memory is 256MB. Anytime i want to open Ms Word, it takes for ever to load please i need help.

ghensenyuy is offline  
Old 06-13-2005, 02:36 PM   #2 (permalink)
It's all just 1s and 0s
office politics's Avatar
Join Date: Jan 2004
Location: in the lab
Posts: 6,555
Send a message via MSN to office politics

run spyware/virus scans

update office

office politics is offline  
Old 06-13-2005, 03:13 PM   #3 (permalink)
Master Techie
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,258

how long is forever?
Have you run checkdisk or defrag in the past few days?
if not do so.
Inaris is offline  
Old 06-14-2005, 03:04 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
Join Date: May 2005
Posts: 26
Send a message via Yahoo to ghensenyuy
Default it takes about 5 minutes to load

Please should i download the spyware because i have norton 2004 already. My HDD was just formatted and installed on a few days ago.
ghensenyuy is offline  
Old 06-18-2005, 02:26 AM   #5 (permalink)
True Techie
Join Date: Jan 2005
Posts: 158

have u applied sp3 for office 2000? Reinstalled it? Does it do it in excel?
I\'m not your Google Butler!
dexta182 is offline  
Old 06-18-2005, 02:40 AM   #6 (permalink)
Newb Techie
Join Date: May 2005
Posts: 26
Send a message via Yahoo to ghensenyuy
Default not in excel

the problem does not happen in excel. It happens only in word. Where can i get SP3 for office 2000 from microsoft site or from where.
i have scanned the pc and still no way.
ghensenyuy is offline  
Old 06-18-2005, 09:45 AM   #7 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Jan 2005
Posts: 25

Here is a link to M$ sp3 download
TKE248 is offline  
Old 06-18-2005, 12:38 PM   #8 (permalink)
Wizard Techie
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339

Microsoft Word is not configured correctly try the lattest service pack if that fails re install and update the service pack.

<form action=\"\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:48 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.