NTLDR missing - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-14-2006, 04:02 AM   #1 (permalink)
!!GAMER!!
 
fr34ky's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Southeast,AZ
Posts: 509
Default NTLDR missing

Okay just last week my Secondary HDD in one of my computers says in the BIOS NTLDR missing press "CTRL+ALT+DELETE to resart".This is a Slave HDD and doesnt have XP on it so it isnt a boot HDD.Also whenever I hook itup on the same IDE cable it doesnt show anything for IDE's.It worked fine for the longest time.HAvent tryed a reboot but I dont think I can becuase it says this right after system boots and and right before xp boots my BIOS shows me a staus LOG.The motherboard is BIOSTAR M9-6100.Systems works fine off 250GB IDE
master/boot HDD.
__________________

__________________
fr34ky is offline  
Old 04-14-2006, 07:50 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,499
Default

I got this yesterday and it was because i had unplugged the 2 hdd's and then plugged them back in the wrong way. just check the hdd with the OS on it is the master.
Mentali$T is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.