Ntfs - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-10-2003, 02:16 PM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 125
Default

Here is what I found for a volume label 1EO1-OD4A and for the other one OD3C-290E. None of that worked either. I guess I just don't quite understand what they are wanting.
I just now formatted one drive with ntfs, it did not have anything I needed anyway. I copied everything from the other drive to it and will now format that drive with ntfs. Hope it all works. The drive that I have already formatted with ntfs works fine and I have everything that I need moved to it.
Will let you know what happens.
__________________

dhsrcjh is offline  
Old 11-11-2003, 05:42 AM   #12 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 148
Default

Hi dhsrcjh, why don't you try to use Partition Magic 8.0?
__________________

Traudong is offline  
Old 11-11-2003, 09:01 AM   #13 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 125
Default

I went ahead and moved everything that I needed to another drive, formatted the 2 drives with ntfs and moved what I kept back to the drives that I formatted. So far it is working great.
__________________

dhsrcjh is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.