NT File slow when using McAfee Antivirus - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-30-2004, 03:16 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1
Default NT File slow when using McAfee Antivirus

Has anyone had problems with McAfee antivirus server software. Since installing McAfee on the VPN server all connections are flakey. When the McAfee service is stopped everything is fine again.

Is there a fix??
__________________

bpdsoft is offline  
Old 01-30-2004, 03:49 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 434
Default

When i was a tech at my high school i could not install anything on the machine or change any ip settings unless scan shield was off. I dont know why this is this way but it is very anoying. The machines at school were all win2k machines. All i can say is turn off scan shield. If you find anything else let me know.
__________________

__________________
CCNA, CCNP, A+, N+.
________________
I agrue with people.|
--------------------------
digital_darknes is offline  
Old 01-30-2004, 06:19 PM   #3 (permalink)
HONK if you route packets
 
mikesgroovin's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: MD
Posts: 4,715
Default

Try disabling scanning of outbound files. This ahould help the performance a little.

-Mike
mikesgroovin is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.