not recognizing my pentium m??? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-26-2005, 05:35 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 5
Default not recognizing my pentium m???

hey there all... i just had a laptop built for me wiht a 256 mb video card... i'm a little disappointed with the framerates i'm getting... i ran the command msinfo32 and it says i have a genuine intel 600 mhz... when i saw the pentium m 1.8 ghz put in myself... is it not recognizing the proceccor??? is this why it isn't quite as quick as i expected???
__________________

rtard650 is offline  
Old 04-26-2005, 05:46 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 5
Default

it says the BIOS Version/Date Is American Megatrends Inc. 11/15/2004... this is the chassis the laptop was built on... if i updated this would it help???
__________________

rtard650 is offline  
Old 05-23-2005, 05:07 PM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

update the bios from the laptop manufacturer's website maybe...install the processor again?
talldude123 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.