norton ghost via system tray - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-26-2004, 07:24 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 934
Default norton ghost via system tray

I was wondering, how do i disable norton ghost thats on my system tray =(

i installed systemworks 2004, and it came with it, i couldnt find the option to remove it from system tray.

anyone know?
__________________

__________________
<font face=arial><h1>spfdz - NEVER FORGET</h1></font>
spfd is offline  
Old 02-27-2004, 02:59 AM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 175
Default Noron Ghost

go to Add/Remove, you'll have option to remove NAV, OR GHOST OR PASSWORD MANAGER...

Where did you get NORTON SYSTEM by the way?
__________________

kopenhagen is offline  
Old 02-27-2004, 04:20 AM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 934
Default Re: Noron Ghost

Quote:
Originally posted by kopenhagen
go to Add/Remove, you'll have option to remove NAV, OR GHOST OR PASSWORD MANAGER...

Where did you get NORTON SYSTEM by the way?
umm yea i didnt wanna uninstall it tho....
i just dont want the icon in my systray.

why are you curious where i got my systemworks 2004 from? are you from a anti-piracy group or symantec labs?


__________________
<font face=arial><h1>spfdz - NEVER FORGET</h1></font>
spfd is offline  
Old 02-27-2004, 04:28 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 4
Default

what o/s u got? go to "run" and type "msconfig" go to "startup" tab, uncheck norton ghost.
ice8zak is offline  
Old 02-27-2004, 06:19 AM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 934
Default

k thanks, solved.
__________________
<font face=arial><h1>spfdz - NEVER FORGET</h1></font>
spfd is offline  
Old 02-27-2004, 02:32 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 175
Default

Quote:
Originally posted by ice8zak
what o/s u got? go to "run" and type "msconfig" go to "startup" tab, uncheck norton ghost.
Why I can't find misconfig in my Win 2k?
kopenhagen is offline  
Old 02-27-2004, 02:37 PM   #7 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 175
Default

Quote:
Originally posted by ice8zak
what o/s u got? go to "run" and type "msconfig" go to "startup" tab, uncheck norton ghost.
Why I can't find misconfig in my Win 2k?
kopenhagen is offline  
Old 02-27-2004, 05:40 PM   #8 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 3,937
Default

this is why:

http://www.evozero.gamma.timdorr.com.../s_startup.htm
__________________

ekÆsine is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.