nortan internet security - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-31-2005, 03:56 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 95
Send a message via AIM to z3r0gr4v1ty
Lightbulb nortan internet security

ok i am on a windows xp machine running nortan internet security and my favorite webbrowser appears to have quit working i open itup and it just shows a page cannot be found for any website even though internet explorer works fine what i am thinking is maybe someone that was on here blocked slimbrowser from using the net how can i remove it or check and see if it is on the block list?
__________________

__________________
Specs:
POWMAX CP0327PL-4 - Case
AMD Duron 1.8ghz 266fsb - CPU
Syntax SV266AD Socket A - Mobo
512MB PC2100 - RAM
PNY Geforce 4 440mx SE - GPU
Windows 2000 SP4 - OS
Logitech 2 button optical scroll mouse
MicroInnovations Web/Office Keyboard
Motorola IMfree - Wireless Aim
z3r0gr4v1ty is offline  
Old 07-31-2005, 07:26 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 10
Default

To make a rule to allow Slimbrowser access through Norton Firewall:
--Open Norton Internet Security
--Double-click Personal Firewall
--Click the Program Control tab. You see a list of Application rules.
--Click Add. You see the "Select a program" browse window.
--Browse to the slimbrowser exe file and select it.
--Click Open, select Permit then click OK
--Choose a category, and then click OK. Slimbrowser will be added to the list.
--Click OK to finish
__________________

Gemini777 is offline  
Old 07-31-2005, 07:39 PM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default

you.... you.... did..... you....

how can you say IE works ok IE is the source of all evil....
__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Old 07-31-2005, 09:50 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 188
Default

Start by replacing Norton with McAfee or some other third party software that does the same thing.. Norton puts out nothing but resource-hungry bloated software out there.
Seiken is offline  
Old 08-01-2005, 09:31 PM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 95
Send a message via AIM to z3r0gr4v1ty
Default

alright good deal problem solved thanks Gemini777
__________________
Specs:
POWMAX CP0327PL-4 - Case
AMD Duron 1.8ghz 266fsb - CPU
Syntax SV266AD Socket A - Mobo
512MB PC2100 - RAM
PNY Geforce 4 440mx SE - GPU
Windows 2000 SP4 - OS
Logitech 2 button optical scroll mouse
MicroInnovations Web/Office Keyboard
Motorola IMfree - Wireless Aim
z3r0gr4v1ty is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.