No switch user sounds - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-04-2005, 02:49 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 54
Default No switch user sounds

Hi,
I have Windows XP Professional, and I am very annoyed by the fact that when I switch users, there is no sound "to go with it". This is not a major issue, but it just annoys me. I checked the settings under Control Panel and all sounds are set correctly. Every other sound works fine (shutdown, etc.): it's only the switch users sounds that are missing. I hope that anyone will have a solution!

Thanks so much.
__________________

cssadmin is offline  
Old 10-04-2005, 02:39 PM   #2 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

Are you using onboard sound ?

People have taken care of this by updating drivers.
Does your " Log Off " option play music ?
__________________

__________________
brady is offline  
Old 10-04-2005, 05:43 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 54
Default

thanks for the help.
it ended up that it was some registry problem
cssadmin is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.