No HardDrive ??? - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-10-2005, 10:16 PM   #21 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,319
Default

ok i tried about 6 diffrent floppy disks and still doesnt wanna work...

maybe if i try doing it on another pc ??

-=Edit=-

just tried it on a diffrent PC...and its working now..

so when its done ill reboot it on the other pc and delete the partition
__________________

__________________

Avalanch3 is offline  
Old 11-10-2005, 10:18 PM   #22 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

thatll work. sounds like your floppy drive has kicked the buckett...
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 11-10-2005, 10:29 PM   #23 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,319
Default

ok it all worked....but how do i format the C: drive now ??

-=Edit=-

dw i found out how to do it ....

lets hope this lets me install server 2000
__________________

Avalanch3 is offline  
Old 11-13-2005, 08:04 PM   #24 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,319
Default

ok problem solved...i needed to download SATA drivers from the acer website and press F6 on boot to install them..after that it was all good...thanks for the help
__________________

Avalanch3 is offline  
Old 11-13-2005, 08:07 PM   #25 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Thumbs up

well good job....finally over..
__________________
Osiris is offline  
Old 11-13-2005, 11:40 PM   #26 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

I was just reading this and realize after your first post that you had sata or a raid setup. I see you figured it out

warez we need to figure how to slipstream the thing in vista that automatically recognized all sata and raid drivers, so we can put it on the xp disc
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 11-15-2005, 04:29 PM   #27 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 39
Send a message via AIM to bgrunner08 Send a message via Yahoo to bgrunner08
Default

Do you have a SATA HDD?
__________________

bgrunner08 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.