New rig strange behavior - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-16-2007, 06:51 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 449
Send a message via ICQ to madking153
Default New rig strange behavior

HI, I just build a new rig - the specs :


M2n32 SLI deluxe
XFX 7600GT
2 x 1GB DDR 2 ram
250GB SATA HD + 250GB
Creative Audigy LZ
2 X dvd burner
OS ( windows XP pro service pack 2 )



the problems:
When let my computer stand by, the computer seems turn off ( i mean all the components like turn off, only the HD LED is blinking )
then when i press space bar , the comp seems wake up, but I cannot see anything on screen , i have to reset my comp or restart...
what the **** is happening ??



another question: when i play movie files in my 19' LCD monitor , i feel abit of lagging
i mean the rates seem abit slow ( ofcourse not all the movies)
what can i do about it ?
thanks
__________________

madking153 is offline  
Old 12-10-2007, 02:16 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 5
Default Re: New rig strange behavior

Hi, I was wondering if you found a problem to your standby problem? I have the exact same issue with my M2N32-SLI Dlx rig and can't figure out what is going on. I can wakeup the computer OK for a few minutes after it goes to sleep but if I let it sleep overnight, then the system powers up but no video display comes on. Thanks.

aj

Quote:
Originally Posted by madking153 View Post
HI, I just build a new rig - the specs :


M2n32 SLI deluxe
XFX 7600GT
2 x 1GB DDR 2 ram
250GB SATA HD + 250GB
Creative Audigy LZ
2 X dvd burner
OS ( windows XP pro service pack 2 )



the problems:
When let my computer stand by, the computer seems turn off ( i mean all the components like turn off, only the HD LED is blinking )
then when i press space bar , the comp seems wake up, but I cannot see anything on screen , i have to reset my comp or restart...
what the **** is happening ??



another question: when i play movie files in my 19' LCD monitor , i feel abit of lagging
i mean the rates seem abit slow ( ofcourse not all the movies)
what can i do about it ?
thanks
easygoer is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.