neverending shutdown.... - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-26-2007, 10:18 AM   #11 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 261
Send a message via AIM to bigstanklo
Default

I have the same problem and can't figure out what it is. Tried multiple installs of the OS (both XP Home and Pro, legitimate copies) with the same problem. I do have an HP printer but I uninstalled it and used the PC for a while with the same problem. Think it could be a hardware issue? Random....
__________________

bigstanklo is offline  
Old 01-26-2007, 10:46 AM   #12 (permalink)
True Techie
 
fixal0t's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 246
Default

could be an update causing this too.
*boot to safemode, or disable automatic update service if you know how
*remove the folder/contents 'c:\windows\softwaredistribution'
*restart service if it was stopped
*reboot
*check MS Update site for new ones
__________________

__________________
Case:NZXT Trinity Silver PSU:Apevia Aspire 500W UV Green Motherboard:Asus A8N-SLI CPU:AMD Athlon 64 3500 CPU Cooler:Zalman CNPS7700-Cu Video:2x eVga nVidia GeForce 6800XT (256MB DDR) RAM:2Gig (4x512 Corsair TwinX dual channel) HDD:160Gig Seagate Barracuda SATA, 200Gig Maxtor SATA III CD/DVD:LG DVD ROM, NEC 16XDVD+-RW
(\__/) This is Bunny. Put him in your
(='.'=) signature and help him on his way
(")_(") to world domination
fixal0t is offline  
Old 01-26-2007, 11:20 AM   #13 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 276
Default

Quote:
think this might be it?
http://support.microsoft.com/kb/821690/en-us
No, the first part is right, but I don't have the browsing issue.

Quote:
could be an update causing this too.
*boot to safemode, or disable automatic update service if you know how
*remove the folder/contents 'c:\windows\softwaredistribution'
*restart service if it was stopped
*reboot
*check MS Update site for new ones
I'll give this a shot.

The only thing I've installed recently is TurboTax, but it was installed for several days and had been opened a couple of times before this started.
__________________

canooten is offline  
Closed Thread

« IE toast | widgets »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.