NetZero Internet - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-02-2006, 09:26 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 175
Send a message via AIM to Silent_Joka
Default NetZero Internet

I am using NetZero Internet and everytime I connect I can use it flawlessly for about 15-30 minutes and theb it takes forever to load pages. I can not stay connected to me instant messengers, also when I connect to my instant messengers it takes like 5 minutes just to log in. What's wrong with my computer?!?!?! I didn't have this problem last night with it.
__________________

Silent_Joka is offline  
Old 05-02-2006, 09:29 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

have you called NZ yet? They might have some insight on your problem, that still dialup?
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 05-02-2006, 09:34 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 175
Send a message via AIM to Silent_Joka
Default

Yes, it's still dial-up and no, I haven't called NZ yet, I don't like calling any internet service providers, they are always giving the 'run around.' I should add that I did install a few new programs last night (downloaded from ZDNet) They were a few desktop utilities, reg. cleaners, memory cleaners, and XP tweaks.
Silent_Joka is offline  
Old 05-02-2006, 09:45 PM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

First off, you dont need a memory cleaner, thats garbage, waste of space and memory usage of its own, what kind of registry cleaner and what XP tweaks?
__________________
Osiris is offline  
Old 05-02-2006, 09:51 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 175
Send a message via AIM to Silent_Joka
Default

ZNSoft XP, RegWizard, Fix My Registry, Startup Mechanic, Mechanic-2.7.1, WCPU330 I think that's all of them?

Edit : I just remembered I downloaded WinPersonalizer too.
Silent_Joka is offline  
Old 05-02-2006, 10:06 PM   #6 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

jesus.....thats crazy.......throw them away, they are doing you no good whatsoever. They may seem like they are or tell you thay are but there not. They will cause you more problems than you care to take part in. Ive used these programs before many times x10 and never saw any benefit, just problems. Trust me on this. I dont care what anyone tells you. If you want something to use:

CCleaner and Cleanup! are all that you need.
__________________
Osiris is offline  
Old 05-02-2006, 10:45 PM   #7 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 175
Send a message via AIM to Silent_Joka
Default

) Well, I'm a crazy person. This computer is really going to start p***ing me off. It takes for ever to log into Yahoo! Messenger, but that's all. Only Yahoo! Messenger. I know my IP isn't banned because I still can get connected to it. I have no firewall, well besides Windows Firewall, after I finally got to open it.

Edit : Would I be safe keeping WCPU330? That's just for CPU information?
Silent_Joka is offline  
Old 05-02-2006, 10:46 PM   #8 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

why did you say your IP isnt banned?
__________________
Osiris is offline  
Old 05-02-2006, 10:50 PM   #9 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 175
Send a message via AIM to Silent_Joka
Default

Well, this is a computer that I share with my brother-in-law and friends (when they are over), they do some things on Yahoo! that aren't suppose to be done. I can't block the connections from Yahoo! either. I have, also, deleted most of the programs that they have downloaded. (besides chat clients)
Silent_Joka is offline  
Old 05-02-2006, 10:52 PM   #10 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

try a system restore or last known good config or maybe even a windows repair but with all those programs you ran, I myself would reinstall
__________________

__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.