network simulators problems with win.vista - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-28-2008, 03:18 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 5
Default network simulators problems with win.vista

Hi!
I got window vista installed on my laptop, but when i came to install a network visualizer 4.0 it couldnt run. I got confused since i dont know what to do and i need it for my CCNA certification exams.

As i have seen that version 4.0 is not supported by window vista the new version of the visualizer 6.0 supports vista,The problem is i dont have the software and i cant afford buyin it,
Can anyone please assist me on getting the free version for network visualizer 6.0 of which i can be able to download it on the internet. Please
__________________

Simmo is offline  
Old 04-28-2008, 04:19 AM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
S0ULphIRE's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Australia
Posts: 8,663
Send a message via MSN to S0ULphIRE
Default Re: network simulators problems with win.vista

I'm doing the CCNA atm too, but I use Packet Tracer for my network simulations. You might want to give that a crack
__________________

__________________
"As a result of all this hardship, dirt, thirst, and wombats, you would expect Australians to be a sour lot. Instead, they are genial, jolly, cheerful, and always willing to share a kind word with a stranger, unless they are an American." -- Douglas Adams
S0ULphIRE is offline  
Old 04-28-2008, 08:03 AM   #3 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: network simulators problems with win.vista

network visualizer 6.0 free download - Google Search

Google would be of great use to find it here.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 04-29-2008, 07:14 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 5
Default Re: network simulators problems with win.vista

Thanx for the reply, but most of the sites wanted some payments.before downloading
Simmo is offline  
Old 04-29-2008, 09:36 AM   #5 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: network simulators problems with win.vista

Then you did not find the free ones. I would not think that something like this would be free at all anyways. I am guessing you would have to pay for it.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Internet connection sharing behind a router KSoD Computer Networking and Internet Hardware 8 03-01-2016 11:32 AM
A lot of problems with this new network 4uvak Computer Networking and Internet Hardware 11 02-15-2008 12:15 PM
Windows Media Player Problems On Network mainy Microsoft Windows and Software 3 01-16-2008 05:54 AM
Network Copy problems. vitch144 Computer Networking and Internet Hardware 1 11-24-2007 11:07 PM
Network Problems! grint Computer Networking and Internet Hardware 3 08-20-2007 11:00 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.