Network questions Vista laptop - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-13-2007, 11:15 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 110
Default Network questions Vista laptop

Ok so i have a laptop and a desktop...the desktop has a printer my laptop doesnt... is there a way to wirelessly use my printer from my laptop ...if so how would I do so?

Also is there a good free word program because I cant find any the only ones are huge file trials..

THANKS
__________________

__________________
]MY LAPTOP=
Compaq Pressario V6000
an average laptop with Dual Core Processors
1gig of ram, up to 124mb dedicated to games
Nvidia GeForceGo 6150 15.5screen and a 6cell
battery
Games:1)WoW 2)Fable (currently bugged) 3)Age of Mythology
Shane12m is offline  
Old 09-13-2007, 11:21 PM   #2 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Network questions Vista laptop

Yes, there is. Its called File and Printer Sharing. It works as long as you have a home network. Google File and Printer Sharing, its fairly easy to set up.

OpenOffice.org: Home

This is a MSWORD clone. It has everything and it's free.
This is the Linux to the Windows of the word processing programs.
__________________

__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 09-14-2007, 03:04 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 110
Default Re: Network questions Vista laptop

thanks man I got it all set up i can connect to my laptop from my computer but I cant connect to my computer from my laptop i click on the computer from my networks and it loads and wont open and then it says there was a problem and diagnose I diagnose and it said wasnt able to connect ask your isp...any help??
__________________
]MY LAPTOP=
Compaq Pressario V6000
an average laptop with Dual Core Processors
1gig of ram, up to 124mb dedicated to games
Nvidia GeForceGo 6150 15.5screen and a 6cell
battery
Games:1)WoW 2)Fable (currently bugged) 3)Age of Mythology
Shane12m is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Setting a static ip for laptop on vista on home network Murdoc Computer Networking and Internet Hardware 1 09-07-2007 01:09 PM
10 Reasons You Don't Need Vista Today Cyber.Logan New Systems | Building and Buying 47 08-15-2007 05:31 PM
XP PC networked with Vista laptop mnelson07 Computer Networking and Internet Hardware 9 08-06-2007 06:57 AM
Vista Laptop won't connect to XP network printer thesteeles Computer Networking and Internet Hardware 9 04-20-2007 01:55 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.