network not working - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-27-2006, 01:27 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2006
Posts: 8
Default network not working

I had installed sygate home network for proxy.
i did changes with the computer ip address.
the proxy didn't work so i uninstalled it.

but now my network is not working.

i have winxp sp2 and a win 2k sp4 on another computer.
please help.
__________________

dhawald3 is offline  
Old 05-27-2006, 11:13 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

ip changer were make via the router right? so then you will need to reset the router. there should be a small button that says reset, take a pen and hold it in for 10 seconds, everything should now be reset
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.