Network Connections - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-03-2005, 07:55 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 335
Default Network Connections

When I Restart or Shutdown Windows XP Pro It says "Closing Network Connections, I'm not on a network, Is that bad???
__________________

__________________
MPFXB3

\"You can not dream yourself into character you must hammer and forge yourself into one\"



Bruce Springsteen
MikePB3 is offline  
Old 03-03-2005, 07:59 PM   #2 (permalink)
PC Cutie ^_^
 
Seria's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 553
Default

is that computer hooked to the internet through a network cable to a cable modem or something?
if so, that might be your problem...(happened to my comp b4 I got it on a network) also, to answer your question, I dont think its bad.
__________________

__________________
Seria is offline  
Old 03-03-2005, 08:12 PM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

It's not bad.
__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.