Nero caches?? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-14-2003, 04:21 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 380
Post Nero caches??

When does Nero 5... caches files? Does it even caches during Audio CD burn?
__________________

piggysmile is offline  
Old 09-15-2003, 01:21 AM   #2 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 49
Default

yes, nero caches for any burning. if you choose to recor directly ehitout make a image in the hard drive, it still caches a little bit.
more cache you have, better chances of a good burning, cause it store in the cache from the source then burn. is better than directly bunr to the cd
__________________

iory_yagamy is offline  
Old 09-15-2003, 03:46 AM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 380
Default

Is there any burning software that doesnt cache?
piggysmile is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.