Nero Burning ROM BIG problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-02-2005, 05:49 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 39
Default Nero Burning ROM BIG problem

I have a box of Lokik CD-RW discs NONE of them work. I use Nero Burning ROM and Backitup neither work. Nero says stuff like "Unspecified target error", Invalid write state, could not perform end track, could not perform fixation.

I try normal XP writing it doesnt work it says it is write protected.

I try InstantWrite format it doesnt work.

What is the problem??? Id give more details but tell me which details you want.
__________________

IIIIIIIIIIIIIII is offline  
Old 06-02-2005, 06:01 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Well ****..sure was...
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 06-02-2005, 06:09 AM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 81
Default

Quote:
Originally posted by Warez Monster
Did you try cd+rw, cd+r?
i think you're thinking of DVDs.
urbanwks is offline  
Old 06-02-2005, 06:11 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 39
Default

its cd-rw not cd-r and one thing is amazing ANOTHER BRAND of cd-rws WORKS. I thought theyre all the same wtf wtf.
IIIIIIIIIIIIIII is offline  
Old 06-02-2005, 06:12 AM   #5 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Try another brand if you got some or a different drive.
__________________
Osiris is offline  
Old 06-02-2005, 06:18 AM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 39
Default

OK but why does one brand work and another not!!1
IIIIIIIIIIIIIII is offline  
Old 06-02-2005, 06:21 AM   #7 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 432
Default

Quote:
Originally posted by IIIIIIIIIIIIIII
its cd-rw not cd-r and one thing is amazing ANOTHER BRAND of cd-rws WORKS. I thought theyre all the same wtf wtf.
Have a look here.

Understanding CD-R/RW Media

CD Media World - CD Dye

It's quite possible as Warez has pointed out that you just might have a brand that just won't work with your particular drive. It's not too common an issue but it does happen.
tribalsun is offline  
Old 06-02-2005, 06:34 AM   #8 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

eventually the company that makes your cd burner will come out with a firmare upgrade to make it record those cds.

you are lucky. these day most cd and dvd disc are compatible with most burners. 4 years ago you had to buy specific brands of media for specific burners
__________________

__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.