Need some information on windows pls :) thanks!! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-12-2005, 07:43 PM   #11 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 54
Default

Quote:
Originally posted by Blitze105
Oh sorry i didn't read it all, i just read the part about the read only formatt. No.. you can't make it so when u install 98 it has auto typed in the cd key. Why would u need it to? Shouldn't have to formatt that much..

You mentioned a copy of 98? You can use Alcohol 120% for copying a .iso and burning it.
blitze
Okay I get it now but still I have 2 copy's of windows 98 SE and 1 of them is the orginal and the other is copyied with the serial number is automactly typed in the cd key, and what I would like to know on how to do this and what is Alcohol 120%? I'm totally new at this, and I want to learn on how to do this..
__________________

Joman25 is offline  
Old 09-12-2005, 07:48 PM   #12 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 54
Default

Blitze105;

Is there doctuments on step's on how to automaticly add the serial number to the cd key? Then if that is so much true Blitze105, which i beleave you I own a copy of windows 2000 pro & me and there are the same thing.. I also have a windows office xp and I would like to do the same thing as for windows 98 SE operating system... I'm kinda having problems on finding the information..

Thanks
__________________

Joman25 is offline  
Old 09-12-2005, 08:17 PM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,100
Send a message via AIM to Blitze105 Send a message via Yahoo to Blitze105
Default

The info will be hard to find and most likely hard to do. It will require linux, copying 500mb of files.. finding the right file.. editing it properly and then not messing up anything else. Then it would work.
-blitze

PS
i am curious to know why u need it to insert it automatically.. when u should only need it a few times.. or are u using it to install on a lot of computers?
__________________
I'm Forgetful! so if i stop posting on something that i was helping you with... PM me or IM me
yahoo and aol: blitze105
you can always IM or PM me if i offend you as well, i will edit the post if i have.
Blitze105 is offline  
Old 09-12-2005, 08:45 PM   #14 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 54
Default

Blitze105;

Okay I didn't know on how hard it is to do... Good question!!

The other copy of office xp, 2000 premium, 97 they don't know on how to put in the serial number right.. People have told me that you don't have to use linux or do you? If so, why can't you use windows xp or 2000
Joman25 is offline  
Old 09-12-2005, 08:46 PM   #15 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,100
Send a message via AIM to Blitze105 Send a message via Yahoo to Blitze105
Default

.....they dont know how to put in the serial.... yeah u type in the #'s and letters. Weird..
-blitze
__________________
I'm Forgetful! so if i stop posting on something that i was helping you with... PM me or IM me
yahoo and aol: blitze105
you can always IM or PM me if i offend you as well, i will edit the post if i have.
Blitze105 is offline  
Old 09-12-2005, 08:48 PM   #16 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 54
Default

Blitze105;

Yea I know they can't read you know has a disability in reading
Joman25 is offline  
Old 09-12-2005, 08:58 PM   #17 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,100
Send a message via AIM to Blitze105 Send a message via Yahoo to Blitze105
Default

Quote:
Originally posted by Joman25
Blitze105;

Yea I know they can't read you know has a disability in reading
I'd hate to be like that, and its unfortunate taht any one is if you ask me. I will look for the information tonight if i have time, but you see i am on 3 forums, i have a lot of homework, i have to work, i live almost alone so i have to cook, clean and laundry, and i have my signiture to help. So i do not always have time, however i will find out if i have time
-blitze
__________________
I'm Forgetful! so if i stop posting on something that i was helping you with... PM me or IM me
yahoo and aol: blitze105
you can always IM or PM me if i offend you as well, i will edit the post if i have.
Blitze105 is offline  
Old 09-12-2005, 09:10 PM   #18 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 54
Default

Blitze105;

Hey thanks I didn't know that you were so busy, It's my fault honestly because I didn't know that... Yea a good family friend was born where she can't read at all you know blind... so yea thats why I was trying to find out on how to do that..

Thanks for your help, e-mail me anytime!!
Joman25 is offline  
Old 09-12-2005, 09:14 PM   #19 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,100
Send a message via AIM to Blitze105 Send a message via Yahoo to Blitze105
Default

Don't apologize, no need to be sorry. But if i do have time i'll look it up for you and see what u have to do.
-blitze
__________________
I'm Forgetful! so if i stop posting on something that i was helping you with... PM me or IM me
yahoo and aol: blitze105
you can always IM or PM me if i offend you as well, i will edit the post if i have.
Blitze105 is offline  
Old 09-12-2005, 09:20 PM   #20 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 54
Default

Blitze105;

Okay thanks, that would be vary much helpful..
Good Luck!!
__________________

Joman25 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.