Need help please - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-13-2006, 12:08 PM   #21 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 878
Default

Well?
__________________

24giovanni is offline  
Old 05-13-2006, 12:14 PM   #22 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

It should be on the side of the machine if this is a store baught machine. If it is one you bought it shoudl be on the booklet or somewhere with the material that you got with XP.

BTW Patience is a virtue. We are not here 24/7. We will try and answer your questio when we get around. We cant just wait around. We have things to do also.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 05-13-2006, 12:17 PM   #23 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 878
Default

THANKS. i FOUND THE KEY.
24giovanni is offline  
Old 05-13-2006, 12:30 PM   #24 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 878
Default

I re-installed but i am still having the original issue. Can some one else think of what to do.
24giovanni is offline  
Old 05-13-2006, 12:35 PM   #25 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

by new do you mean a new computer from the store or a new xp install?
__________________
Osiris is offline  
Old 05-13-2006, 12:41 PM   #26 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 878
Default

I found the key and I am back up but I am still having the original issue. I am in "windows advanced options menu" There is an option there that says "last know good configuration mode" Should I try selecting that. Please only answer this if you are extremely confident it will fix my issue which I think it is the bios. I appreciate all help.
24giovanni is offline  
Old 05-13-2006, 12:43 PM   #27 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

how do we know what will fix it 100%??? Nobody does. Theres a lot of things it could be, you got to troubleshoot. Try LKGC and see what happens
__________________
Osiris is offline  
Old 05-13-2006, 12:45 PM   #28 (permalink)
Law
Wizard Techie
 
Law's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: the data closet
Posts: 4,200
Default

Can you boot into safe mode? Go into add/remove program select show update and find the update that have the date when you install it and remove it.
__________________

Law is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.