Need help please - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-12-2006, 06:37 PM   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 878
Default Need help please

I have a new xp machine that won't boot up. It keeps on just beeping someone please help.
__________________

24giovanni is offline  
Old 05-12-2006, 06:40 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
snypercore's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 738
Default

need mroe info really mate
__________________

__________________
snypercore is offline  
Old 05-12-2006, 06:46 PM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 878
Default

I start to boot up it show the XP symbol then just start to beep constantly....what else can I tell you?
24giovanni is offline  
Old 05-12-2006, 06:51 PM   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 878
Default

I'm sorry it shows the intel p4 screen, start bios the get a few 95,BA, 94, E9. It sounds like the bios is meesed up. Do you know how to fix this?
24giovanni is offline  
Old 05-12-2006, 06:57 PM   #5 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 878
Default

never mind
24giovanni is offline  
Old 05-12-2006, 09:03 PM   #6 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

never mind as you fixed it?
__________________
Osiris is offline  
Old 05-12-2006, 09:24 PM   #7 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 878
Default

Warez...it's still doing it...any ideas why?
24giovanni is offline  
Old 05-12-2006, 09:29 PM   #8 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

well tell me what you did to the system before this all hapened
__________________
Osiris is offline  
Old 05-12-2006, 09:57 PM   #9 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 878
Default

I was updating something but I can't remember what. Do you think it is something in the bios. I up and running now but i know it will happen again. Can you think of what I need to do please?
24giovanni is offline  
Old 05-12-2006, 10:01 PM   #10 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm
__________________

__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.