need help! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-01-2005, 01:48 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 8
Default

Temp 1 : 30 degrees
Temp 2 : 38 degrees
Temp 3 :flucuates anywhere from -100+degrees to 100+, icon goes from down arrow to check mark, to fire
HD0 : 30 degrees
Temp 1 : 29 degrees

Fan 1 : 3125 rpm
Fan 2 : 0 rpm
Fan 3 : 2961

only think i have 2 fans.

Also, my bios are 2 years out of date, i'm about to flash them but I'm waiting for shuttle to email me back, so I make sure I type in the correct bios name. Could that be a problem?
__________________

nofx1728 is offline  
Old 06-01-2005, 01:49 PM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 8
Default

sorry, dind't mean to post that 2x, the first one didnt show up on my computer.. so i posted it a second time.. my apology.
__________________

nofx1728 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.