need help - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 04-10-2004, 04:07 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Apr 2004
Posts: 1
Default need help


My computer just got incredably slow now, i don't know what happened, it almost takes 10 min just to load up when I turn it on. Does anybody know how to fix it and prevent it from happening? I scanned for virus, and none came up.

Any comments or advice will be greatly appreciated.

Thank you.

Kabam is offline  
Old 04-10-2004, 07:59 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,179
Send a message via AIM to Emily

Run Ad-Aware and Spybot.

If that doesn't help, try defragging. Or look in your processes list and see if there's anything hogging lots of memory.
Emily is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:55 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.