NAV corp. edition, and win2003 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-20-2003, 02:24 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 351
Send a message via Yahoo to A_Zip1
Default NAV corp. edition, and win2003

Ok yeah, so i figured out for windows 2003, you need the corporate or enterprise edition of NAV, so yeah i got 'Nav Corporate 7.60 Client Build 926', ok but yeah when im installing it.. it seems to go through everything [thiers like the status bar] and when it reaches the end, it sais 'rolling back' and the bar goes backwards, and it sais 'NAV setup was interrupted, please try and install it again' or sumthen like that ive tryed it like 10 times, and it sais the same thing every time, Any help guys?
__________________

A_Zip1 is offline  
Old 12-20-2003, 06:18 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 351
Send a message via Yahoo to A_Zip1
Default

ok no worries guys.. i figured it out myself[with the help of symantec forums]... it has sumthen to do with my permission settings in my registry, but is all good... everything is up and running
__________________

A_Zip1 is offline  
Old 12-20-2003, 07:08 PM   #3 (permalink)
HONK if you route packets
 
mikesgroovin's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: MD
Posts: 4,715
Default

LOL...
Just saw this now and was about to direct you to the registry. I've seen this before.
So you bought Corp Edition, eh? A lot of cool stuff involved with that software. You can package an installtion together on any other PC on your LAN. The user won't even know it's being installed! (Until you reboot of course!) You can have the system email you if you obtain a virus on any PC on the LAN. You download the virus defs from the server and then the clients get the defs from the server. Some other very cool features....

-Mike
mikesgroovin is offline  
Old 12-20-2003, 08:56 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 351
Send a message via Yahoo to A_Zip1
Default

yeah currently im just setting up a mini-Lan between my two comps, but ill just install the client version on my other compz. but yeah its an older version but everyone said it will do the trick, but i didnt know that it can email me if thiers a virus on one of the other computer... im just starten 2 figure it out, it seems pretty good though.
A_Zip1 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.