My temp readings .... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-18-2005, 04:23 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 251
Default My temp readings ....

Can someone tell which temp reading is for my processor, and if the temp for my motherboard is normal or too high. thanks

__________________

__________________
WIN XP PRO-Abit AV8 3rd Eye, AMD Athlon 64 3000+1.8Ghz OC\'d to 2.3Ghz
OCZ PC 3500 2 x 512mb dual channel Platinum Enhanced Bandwidth Edition cooled by thermaltake mem fan
40GB maxtor 7200 rpm,120GB Sata Seagate 7200 rpm
Radeon 9600 Xt cooled by TT Fanless heatpipes
Creative SB Audigy 2 (WDM)
PLEXTOR DVDR PX-716A
Sony SDM-P82 18\"
MAG InnoVision XJ700T
Liquid cooling- BIX2,MCP 650 12V inline pump,swiftech MCW 6000 block,1/2\" Primoflex tubing
Case-ThermalTake Armor VA 8000 Black
PCMark 4606/CPU 4516/Mem 4951/Graphics 2381/HDD 3267
socom2playa is offline  
Old 02-18-2005, 07:33 AM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

There all good except your mobo temp which is unaturally high. Recheck them in your bios in case of error. My computers motherboard temp is usually lower than my cpu or gpu temp.

Wayne
__________________

__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 02-18-2005, 01:10 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 251
Default

i think all my temp readings and fans readings are messed up becuase, i just installed a liquid cooling system. the motor and radiator are connected to the motherboard through the fan connections,(the three pin connections.so i think thats why i cant get a proper reading.
__________________
WIN XP PRO-Abit AV8 3rd Eye, AMD Athlon 64 3000+1.8Ghz OC\'d to 2.3Ghz
OCZ PC 3500 2 x 512mb dual channel Platinum Enhanced Bandwidth Edition cooled by thermaltake mem fan
40GB maxtor 7200 rpm,120GB Sata Seagate 7200 rpm
Radeon 9600 Xt cooled by TT Fanless heatpipes
Creative SB Audigy 2 (WDM)
PLEXTOR DVDR PX-716A
Sony SDM-P82 18\"
MAG InnoVision XJ700T
Liquid cooling- BIX2,MCP 650 12V inline pump,swiftech MCW 6000 block,1/2\" Primoflex tubing
Case-ThermalTake Armor VA 8000 Black
PCMark 4606/CPU 4516/Mem 4951/Graphics 2381/HDD 3267
socom2playa is offline  
Old 02-18-2005, 05:22 PM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782
Default

well if your mobo sensor is not accurate, all your other temps are normal.
__________________
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.