My display appearance will not change. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-09-2004, 07:29 AM   #1 (permalink)
Imperial Space Womble
 
Harper's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Australia
Posts: 6,903
Question My display appearance will not change.

I have just installed WinXp Pro on PYZCHOB!+C#. I did an upgrade install as I could not be stuffed in re-installing everything over the long week end.

Now, I have the following problem.

I would like to change the colours on my Active Title Bar and Inactive Title Bar Colors, but the changes are not coming through once I hit the apply button on my Display Properties.

How ever, the strange this is that I can change things like Active Title Bar Font Colour and Desktop colour with out a hitch.

Any suggestions please???
__________________

__________________

"I FEEL SO GOOD I FEEL SO NUMB, YEAH!!!" -- Rob Zombie
Main Rig - AMD FX-8350x8 4.0Ghz CPU, 4x 8Gb (32Gb) DDR3 Ram, Gigabyte GA-970A-D3, GeForce GT 970 4Gb, 1x 256Gb SSD\8Tb (3+2+2+1) SATA HDD, DVDRW, SB X-Fi, Win 10 (64-bit)
Asus N61JV-JX231V - Intel Core i5 3437u (1.9 - 2.4 GHz), 12GB, 640GB, 16" Display, nVidia 325M 1Gb, DVD-RW, Win 10 (64-bit)
Mobile Phone : Samsung Galaxy 5 Note SM-N920IConsole : Play Station 4
Harper is offline  
Old 04-09-2004, 03:40 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 3,937
Default

curious, Silesia what is your current color quality on the display settings?
__________________

ekÆsine is offline  
Old 04-09-2004, 07:04 PM   #3 (permalink)
Imperial Space Womble
 
Harper's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Australia
Posts: 6,903
Default

Maxxed out at 32-Bit colour.

I found out that if I do
DISPLAY PROTERTIES --> APppearace --> Windows and buttons
and switch that to Windows Classic Style

I can then change the colours on my Title Bar and Inactive Title Bar Colors.

However, if I have this on Windows Xp Style, the setting will allow me to change the colours, but the actual changes will not apply.

It does look like it one of those MS Un-Finished-Programming-Jobs that Windows is famous for.

Right now, I will be happy with everything in Windows Classic Style, but it would be nicer if I had the Windows Xp Style instead.

Oh well.....
__________________

"I FEEL SO GOOD I FEEL SO NUMB, YEAH!!!" -- Rob Zombie
Main Rig - AMD FX-8350x8 4.0Ghz CPU, 4x 8Gb (32Gb) DDR3 Ram, Gigabyte GA-970A-D3, GeForce GT 970 4Gb, 1x 256Gb SSD\8Tb (3+2+2+1) SATA HDD, DVDRW, SB X-Fi, Win 10 (64-bit)
Asus N61JV-JX231V - Intel Core i5 3437u (1.9 - 2.4 GHz), 12GB, 640GB, 16" Display, nVidia 325M 1Gb, DVD-RW, Win 10 (64-bit)
Mobile Phone : Samsung Galaxy 5 Note SM-N920IConsole : Play Station 4
Harper is offline  
Old 04-10-2004, 05:24 PM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 3,937
Default

WTF? Silesia you're right, i just tried this and the damn thing is f*cked up man. it shows the right colors during the maximize and minimize window animation but it ends up going back to the same appearance after animation is done.
ekÆsine is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.