My desktop won't boot up..Only loads into safe mode - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-31-2006, 06:35 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 32
Default

I'm doing it now hope it works... Out of all the days this chooses to attack my PC I have finals this week and a lab due which is on it (due this week too)
__________________

scoobywrx is offline  
Old 01-31-2006, 06:43 PM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 32
Default

It won't let me install this file however, should I skip it?
squlsodbc.chm
__________________

scoobywrx is offline  
Old 01-31-2006, 06:51 PM   #13 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

Yeah, Skip it
__________________
brady is offline  
Old 01-31-2006, 08:15 PM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 32
Default

I'm stuck at this file :sysmom.hlp can I skip that?
scoobywrx is offline  
Old 01-31-2006, 08:27 PM   #15 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

did you allow access to lasass.exe in ZA yet?
__________________
Osiris is offline  
Old 01-31-2006, 08:29 PM   #16 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 32
Default

No?
scoobywrx is offline  
Old 01-31-2006, 08:30 PM   #17 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 32
Default

Quote:
Originally posted by Warez Monster
did you allow access to lasass.exe in ZA yet?
Should I?
scoobywrx is offline  
Old 01-31-2006, 08:33 PM   #18 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

yes
__________________
Osiris is offline  
Old 01-31-2006, 08:36 PM   #19 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 32
Default

Is that why my computer is screwed up? Since I said no?

Also I tried reinstalling windows still reboots. A friend suggessted to take the video card out and reinstall it? Should I do that? Or is that not my problem
scoobywrx is offline  
Old 01-31-2006, 08:40 PM   #20 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 32
Default

Noooo! I can't even boot in safe mode now
__________________

scoobywrx is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.