MS WORD - Spell Checker!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-01-2006, 10:54 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 75
Default MS WORD - Spell Checker!!

Theres a problem with My version of Microsoft word (2003). For some reason the spell checkers stopped working, all the correct boxes are ticked in the options, was working fine yesterday.

Any Ideas

Apart from the easiest option learn to spell, lol

Thanks
__________________

__________________
Anyone in the uk wanna give me a job...Please
IanP is offline  
Old 06-01-2006, 11:20 AM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

Repair Office.

Go to Help -> Detect and Repair
__________________

talldude123 is offline  
Old 06-01-2006, 02:17 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 75
Default

Worked a treat, i actually feel like a spastic now.

How easy was that
__________________
Anyone in the uk wanna give me a job...Please
IanP is offline  
Old 06-04-2006, 04:42 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 75
Default

Well that did work, but now the problem persists. Tried repair and detect again this time it doesnt work, any ideas.
__________________
Anyone in the uk wanna give me a job...Please
IanP is offline  
Old 06-04-2006, 04:43 PM   #5 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Thumbs up

i would reinstall it
Osiris is offline  
Old 06-04-2006, 05:13 PM   #6 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 75
Default

Was thinking that, but really cant be bothered, Updating it all via the good people at microsoft.....Hopefully that might help maybe a bug.
__________________
Anyone in the uk wanna give me a job...Please
IanP is offline  
Old 06-04-2006, 05:16 PM   #7 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

what i do is copy all the files to my hdd and then install office, should anything happen to office, all my install files are on my local pc instead of a cd laying around somewhere
Osiris is offline  
Old 06-04-2006, 05:59 PM   #8 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 75
Default

Good idea, Shame im lazy lol
__________________
Anyone in the uk wanna give me a job...Please
IanP is offline  
Old 06-04-2006, 06:58 PM   #9 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

as many times as you have replied, you would have it finished already.
__________________

Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.