Moving Avatar Problem on my PC - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-28-2005, 02:27 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 157
Default Moving Avatar Problem on my PC

On my computer, I can't seem to view moving avatars. But other computer's I've been on can. What does my computer need to be able to view these?
Thank you
Chris
__________________

zildjianchris is offline  
Old 06-28-2005, 08:40 AM   #2 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 45
Send a message via AIM to Redcoat
Default

What OS are you on?
__________________

__________________
Jonathan C.
Redcoat is offline  
Old 06-28-2005, 07:54 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 157
Default

Windows XP Home
zildjianchris is offline  
Old 06-28-2005, 11:16 PM   #4 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,301
Default

Check the settings on your firewall.

I had the same problem a little while ago. Turns out that the ad blocking feature on my firewall was set to high, which blocked all moving avatars, sigs, and some buttons. I reset it to off, and I got them back.

Check this before you start getting radical, like I did. I didn't discover the source until after I had uninstalled Firefox (along with my bookmarks and profiles).
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 06-29-2005, 01:55 AM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 157
Default

What exactly do I need to allow in the firewall. Because even when I have it on low, it still doesn't work. So if there's a specific thing I can allow, it would be great.
zildjianchris is offline  
Old 06-29-2005, 02:24 AM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 157
Default

Don't worry i've figured it out. I added the website url where I got the avatar from, and I unblocked animation. It's all working.
zildjianchris is offline  
Old 06-29-2005, 09:07 AM   #7 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

just shut windows firewall off.
__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 06-29-2005, 11:01 PM   #8 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,301
Default

Glad you got it before you screwed anything up.
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.