mouse cursor in win2k pro - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-19-2004, 06:35 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 9
Default mouse cursor in win2k pro

Hi all,

This is my first post, so apologies if i do anything incorrectly!

I have a probem with a compaq laptop running win2k pro. I have changed the mouse cursors to extra large through control panal and then changed the main arrow to a large colour one. I apply the changes and everything is ok, i have a nice big arrow.

However, when i restart the system, the arrow defaults to the standard sized white arrow. I have been into the registry and checked in HKEY_CURRENT_USER/control panal/cursors and checked the path and name of the cursor. According to this info it should be the large colour one, but it isnt!

Any ideas?

Thanks in advance for your help
__________________

cr0wl3y is offline  
Old 08-19-2004, 06:54 AM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11
Default

Try pressing down and holding "Ctrl" while manipulation to see if it works.
__________________

wentaoma is offline  
Old 08-19-2004, 06:58 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 9
Default

Hi wentaoma,

Not quite sure what you mean "manipulation", but i have just tried to hold down ctrl while in windows and nothing has changed.

Thanks for your reply, though
cr0wl3y is offline  
Old 08-19-2004, 07:22 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11
Default

I mean you should hold down ctrl in the process of changing cursor till you click OK.
But as you posted just now, it will be of no help.
wentaoma is offline  
Old 08-19-2004, 09:06 AM   #5 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,007
Default

this is probably a dumb question seeing as how its on a laptop and all, but are you logged into windows as administrator?
jaksback is offline  
Old 08-20-2004, 06:52 AM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 9
Default

hi jaknlisa619,

Yeah, i have checked and i am logged in as the admin....

Bit of a strange one this, dont you just love windows?

Thanks for your help
cr0wl3y is offline  
Old 08-25-2004, 08:23 AM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 9
Default

If anyones interested i have sorted this out now.

Basically, the Laptop was running a peice of software that the Maxys rollerball used and this software also had a pointer select option that was set to the normal windows mouse pointer.

Might help someone else out there...
__________________

cr0wl3y is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.