Missing ALT.DLL file - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-28-2004, 10:36 AM   #1 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,932
Exclamation Missing ALT.DLL file

I'm running Windows XP-Pro, and I recieved a "missing file" error about "alt.dll" when I try to start certain services in dcom. This is an error I have not encountered before (through hundreds of such operations). However, now that it is happening, I cannot get the services to start. Windows throws up the "alt.dll missing" error, which I close, and continue unhappily doing nothing.

Anyone know how to fix this or what caused it to happen?
__________________

ShoobieRat is offline  
Old 07-28-2004, 02:42 PM   #2 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,932
Default

Moot point (now).
The person who brought this problem to my attention was telling me the wrong information. The file was not "ALT.dll" it was "ATL.dll"

A small difference, but with huge impact on the problem-solving route. (The kicker is that both alt.dll and atl.dll are valid chunks of code, so it's not like it was a bogus-sounding problem!)

Disregard this problem. Thanks!
__________________

-----------------------------------------------
Don\'t hate the player...Hate the game...
ShoobieRat is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.