Microsoft VB error in Word 2000 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-03-2006, 09:17 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 12
Default Microsoft VB error in Word 2000

I've got a user who's getting a very strange error in MS Word. She's running Microsoft Office 2k Pro SR-1. The problem is sporadic so I can't really nail down any given cause for the error. The syntax of the error is...

"System Error &H8000FFFF (-2147418113). Catastrophic failure"

I've searched the web endlessly and found no documentation and only a few people who have experienced this same error, although in other applications...one guy had this in Excel, another in Powerpoint.

I've run a repair and a fresh install of office, run Norton SystemWorks... Nothing works. She can use Excel, Powerpoint and Access and never get this error. HELP!!!!!!!
__________________

Goldy is offline  
Old 03-03-2006, 09:27 AM   #2 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

Have you tried to install the 2nd Service pack for Office? I dont know off hand if Office 2k has a 2nd service pack but Office 2003 does.

Other than that i have no idea. I have searched as you have and found nothing useful. Other than maybe a SP2 the only other thing i can think of is Virus. Notron isnt the best to use. Try Avast! it finds stuff Norton doesnt. That and a Malware scan.

If those dont come up with anything than the last thing i can think of is upgrade to Office 2003. Since Office 2007 is in Beta (im testing it myself) and is planned to be released later this year that might not be a bad idea. Office 2k isnt gonna be supported much longer.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 03-03-2006, 09:33 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 12
Default

I was thinking of upgrading her to 2003...but you know how users get sometimes...lol. I'm at the point where I'm just ready to be done with it though. I'll try the upgrade and let you guys know how it went. Thanks for the help.
Goldy is offline  
Old 03-03-2006, 11:15 AM   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

office 2000 SP-3.

download it.
talldude123 is offline  
Old 03-03-2006, 11:56 AM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 12
Default

Well, she's upgraded to Office 2003 (didn't see the post about sp3 in time). Now it's doing the same thing with a new "Visual Basic-Out of Memory" error. However, I can now open the document...but upon closing it gives the same error...not sure if this is being caused by a hardware malfunction?
Goldy is offline  
Old 03-03-2006, 02:07 PM   #6 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

Is it just one file thats giving the error?
__________________
brady is offline  
Old 03-03-2006, 02:32 PM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 12
Default

No...it's MS Word that's giving the error. She can use Excel, Power Point and Outlook. The error occurs whenever a word document is opened, whether that be through an Outlook attachment or through My Documents or Word...
Goldy is offline  
Old 03-03-2006, 04:52 PM   #8 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

Is Office 2003 up to date with SP2?
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 03-03-2006, 05:01 PM   #9 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

Can you open Outlook in "Safe Mode" ?

Run line : outlook /s
__________________
brady is offline  
Old 03-03-2006, 11:38 PM   #10 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Question

Thats an Active Directory Service Interfaces error. Its a generic com error. Now just how do we fix it.....
__________________

__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.