Microsoft i.e 6 - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-28-2003, 03:30 AM   #11 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 79
Default

i use ie 6 and it works fine although i am running windows 98 at the moment although i am hoping to switch to RD linux soon. which changes the browser completely
__________________

b.dave is offline  
Old 01-28-2003, 04:24 AM   #12 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,364
Send a message via AIM to shan
Default

Story,

If you have your firewall software on a disk, or can save it to a disk, try completly un-installing your firewall, and seeing if that works. If not, you may just have to see if it deleted all the registry settings as well. If not, you see if there is documentation on deleting all keys set by the fw software.

If this still doesn't work do a search on google or whatever for "Windows XP and Your FW company and Patches" That's probably gonna be your best bet if all else fails .

Good Luck!!
__________________

__________________
<center><h2><font color=\"red\">C:\\ Is the root of all evil</font></h2>
<hr width=\"50%\">
phiber@sysdum.com
spam this account, it's fun.
shan is offline  
Old 01-28-2003, 04:36 AM   #13 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 121
Default

look and see what's in C:\WINDOWS\Downloaded Program Files,
if there is anything related to msn delete it and install it again.
I had a similar problem with msn chat control.
__________________
AMD K7 1GHZ
256MB PC-133
Windoze XP Pro (stolen)
40GB Maxtor HD
Nvidia TNT2 32MB
Afreey CD-ROM 56x
Acer CD-RW 24x10x40




GerkSide is offline  
Old 01-28-2003, 11:05 AM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 22
Default

Great suggestions I'll give it a go and see what happens thanks to all.
i might add that this problem original surfaced when trying to sign into msn messenger 5.0 which I downloaded sepreratley from the xp included windows messenger. Windows messenger works fine, it's about the only thing I can sign into.

thanx again
storyteller is offline  
Old 01-28-2003, 11:11 PM   #15 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 584
Default

what might also help is if you do a print screen, copy it into paint, and then post it on here. Cause you never know, something may have slipped up thats not that obvious. Like the time i had the wrong DNS #'s in.
__________________
A+ Core Hardware, Software Certified (May 13 2005)
the new beast...

AMD Athlon XP 3200+ Barton running at 2.16 Ghz.
GeForce MX 4000 (mainly takes the load off the main system)
Creative Labs Audigy 24-bit sound.
Some Case from tigerdirect
512 MB Ultra DDR RAM.
80GB Seagate HDD
LiteOn CD-RW / DVD ROM drive.
currently looking at a litescribe drive at staples, due to its ability to label the CD shortly after being burned.
mrdinkel is offline  
Old 01-28-2003, 11:23 PM   #16 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 22
Default

I uninstalled the firewall; I deleted everything associated with msn explorer and messenger etc. I again cleared the cache, history and even the cookies, still no go on this most perplexing machine sent to destroy me

which screen should I post, and do I post itno this thread or elsewhere?
thx
storyteller is offline  
Old 01-28-2003, 11:54 PM   #17 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 22
Default

It is driving me nuts at full speed; this has to be one of the weirdest things I have encountered. Have a good sleep thanx again.

I have not tried the mozzila browser I’ll give it a shot.
storyteller is offline  
Old 01-29-2003, 12:23 AM   #18 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,364
Send a message via AIM to shan
Default

Let us know....
__________________
<center><h2><font color=\"red\">C:\\ Is the root of all evil</font></h2>
<hr width=\"50%\">
phiber@sysdum.com
spam this account, it's fun.
shan is offline  
Old 01-29-2003, 02:44 AM   #19 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 22
Default

Here’s the latest..

Mozilla won't work at all it tries to connect and is refused the connection. Netscape gives me that message when trying to logon to a secure sight or hotmail etc. and i.e, well I get that delightful page as you all already know.

This problem is weird. I have never heard of anything like it before, life is not life without the enigma I guess, but man how I wish for the adrenalin rush of finally having solved it..

this thing happened all the sudden, no warning just no hotmail etc., etc.

thanks for sleuthing with me.
storyteller is offline  
Old 01-30-2003, 12:19 PM   #20 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 22
Default

I think I may have found the problem and I hope to fix it after work today.

Using ping 127.0.0.1 at the prompt, I received no replies 0f or 4 which I believe to indicate that I need to uninstall and then reinstall and configure TCP/IP, I think this should solve the problem.
However I am not given the option to uninstall my TCP/IP under network connections I was told that I should be give this option any ideas on this or did I over look something?
If I can’t uninstall the TCP/IP I will probably do a system restore and then take the time to tweak xp back to the way I like it.
I hope this information can be useful to someone else in the future, I let you all know if it does indeed fix the problem.
Thanks again for all your help, it is much appreciated.
__________________

storyteller is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.