Media Player Question - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-24-2006, 04:44 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 12
Default Media Player Question

When playing a video in Windows Media player, the sound works, but the video is just a green square. This was working 2 days ago, I have installed no applications or changed any hardware since then. Any ideas?
__________________

viper_bite_19 is offline  
Old 02-24-2006, 04:48 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 720
Default

I had a similar issue (except my screen would blink green and back to the movie) when my video card fried.

-Steve
__________________

SkyHi is offline  
Old 02-24-2006, 05:01 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 12
Default

I can play games no problem, and the 3D textures are fine.
viper_bite_19 is offline  
Old 02-24-2006, 05:04 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 12
Default

The videos play fine in iTunes and Quicktime, but I prefer Media Player, it doesn't seem like a video card issue.
viper_bite_19 is offline  
Old 02-25-2006, 06:06 AM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 97
Default

if u r watching an avi just use DivX cos DivX is the s**t
zombie_master is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.