Media Center Skin for XP Pro? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-30-2006, 09:53 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
UA_Iron's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 857
Default Media Center Skin for XP Pro?

I really like the Media Center Edition theme and color and start menu setup - I was wondering if there was a way to integrate this into XP Pro?

any help is appreciated.
__________________

UA_Iron is offline  
Old 07-30-2006, 10:19 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
AMDSCOrPiO's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 613
Default

"windows blinds" is wat i used for awhile until i got media center edition
__________________

__________________
AMDSCOrPiO is offline  
Old 07-30-2006, 10:25 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
UA_Iron's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 857
Default

will that give me the same look as MCE?

thanks man
UA_Iron is offline  
Old 07-30-2006, 10:28 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
UA_Iron's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 857
Default

Just did a google search on it, looks like it has some neat options.

Thanks for the help
UA_Iron is offline  
Old 07-30-2006, 10:31 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
AMDSCOrPiO's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 613
Default

no problem
__________________
AMDSCOrPiO is offline  
Old 07-30-2006, 10:40 PM   #6 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

Have some custom mce wallpaper



__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 07-30-2006, 10:42 PM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
Bruce's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,229
Default

the official royale theme

royale
__________________
With all due respect John, I am the head of IT and I have it on good authority. If you type "Google" into Google, you can break the Internet. So please, no one try it, even for a joke.........It's not a laughing matter. You can break the Internet.
Bruce is offline  
Old 07-31-2006, 03:46 AM   #8 (permalink)
Ultra Techie
 
UA_Iron's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 857
Default

Quote:
Originally posted by Bruce
the official royale theme

royale

thanks man!!
__________________

UA_Iron is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.