ME boot issue - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 03-04-2005, 11:03 PM   #1 (permalink)
True Techie
Bumblebee Tuna's Avatar
Join Date: Jan 2005
Posts: 213
Default 98 boot issue

Got a PC here, only boots in safe mode. Won't do anything else. Can't download updates for adaware or anything like that cause it's 98. Any suggestions?


AMD Athalon 64bit +3200 2.0GHz
Windows XP Professional
NVidia 9800GTX PCIEx
Creative Audigy 2 ZS Platinum
400Gig HDD
2Gig RAM
19\" LCD Widescreen 4ms
Bumblebee Tuna is offline  
Old 03-07-2005, 08:01 PM   #2 (permalink)
Try again!
Join Date: Jan 2005
Location: Ohio
Posts: 896
Send a message via AIM to motoxer4533 Send a message via MSN to motoxer4533

try to get a friend to get the updates for yor computer, then call your computer manufacturer-- they will usually help you in figuring out your problem.
motoxer4533 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:22 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.