MCE 2005 issue - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-03-2010, 08:24 AM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Bruce's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,229
Default

I replaced the power supply on my media center pc. Works fine upstairs on my kvm switch, when I try to boot on my tv the last thing i see is the xp boot screen before it goes to a black screen, and it's not just a video issue the box actually locks up. can't ping, can't rdp. It has all the updates, I've tried the latest nvidia drivers, a different card. nothing. occasionally I can get it to boot on the tv in 1680x1050 but never in full res. I can change it to 1920x1080 and use it but on reboot it always hangs up.

It ended up being the new drivers for my soundcard. or the pci slot it was in. either way it's solved
__________________

__________________
With all due respect John, I am the head of IT and I have it on good authority. If you type "Google" into Google, you can break the Internet. So please, no one try it, even for a joke.........It's not a laughing matter. You can break the Internet.
Bruce is offline  
Old 06-03-2010, 08:07 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
S0ULphIRE's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Australia
Posts: 8,838
Send a message via MSN to S0ULphIRE
Default Re: MCE 2005 issue

Glad I could help
__________________

__________________
"As a result of all this hardship, dirt, thirst, and wombats, you would expect Australians to be a sour lot. Instead, they are genial, jolly, cheerful, and always willing to share a kind word with a stranger, unless they are an American." -- Douglas Adams
S0ULphIRE is offline  
Old 06-03-2010, 08:21 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Bruce's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,229
Talking Re: MCE 2005 issue

Me too

thanx
__________________
With all due respect John, I am the head of IT and I have it on good authority. If you type "Google" into Google, you can break the Internet. So please, no one try it, even for a joke.........It's not a laughing matter. You can break the Internet.
Bruce is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My Computer stops rebooting after adding corrupted hard drive Thaqalain Viruses, Spyware and Malware 39 04-29-2010 09:23 AM
Infected ?....PC slow and crashing mjt27 Viruses, Spyware and Malware 36 03-20-2010 10:52 AM
Crysis 1.2 patch dario03 PC Gaming 34 08-29-2008 01:42 AM
Seeminly Unsolveable Problem! Reply ASAP! yoshi1476 Microsoft Windows and Software 44 06-12-2008 11:48 PM
Trying to install rollup 2 for MCE 2005 canooten Microsoft Windows and Software 16 03-08-2008 10:49 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.