Mce 2005 - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-03-2005, 06:12 PM   #31 (permalink)
Monster Techie
 
Bruce's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,229
Default

Well actually alot of the problems I had may have been do to a failing mobo.I did get a MCE certified card I think it was the AIW 9600, and I hated it.So I went back to my 8500 AIW and got a hauppauge card to handle tv.I was also having a problem with divx playing through the mce interface, it would play in xp but not through mce interface, its working now but im not really sure what fixed it.
__________________

Bruce is offline  
Old 12-03-2005, 06:16 PM   #32 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

you probably got the right codec now. I use matroska pack to play my divx files
__________________

__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 12-03-2005, 06:21 PM   #33 (permalink)
Monster Techie
 
Bruce's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,229
Default

I've been using the klite mega pack now it seems to work well, I like not having to install quicktime and realplayer and just have media player handle everything.
Bruce is offline  
Old 12-03-2005, 06:21 PM   #34 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default

What does the matroska pack offer that the standard DivX codec doesn't?
__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Old 12-03-2005, 07:37 PM   #35 (permalink)
Monster Techie
 
Bruce's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,229
Default

Also while we're on the topic, what dvd software is needed to make a video dvd in MCE the only disc format im able to burn is a data dvd, I have nero 7 installed but i'm assuming thats not enough since the video dvd option is missing.
Bruce is offline  
Old 12-03-2005, 10:07 PM   #36 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

Quote:
Originally posted by Bruce
Also while we're on the topic, what dvd software is needed to make a video dvd in MCE the only disc format im able to burn is a data dvd, I have nero 7 installed but i'm assuming thats not enough since the video dvd option is missing.
MCE weakness. you have to buy a product from arcsoft to burn dvd's in MCE. a lot of people felt lied to by microsoft, when they made the claim that mce 2005 could now burn dvd's. they fail to mention that you could only burn data dvd's, which kinda defeated the purpose
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 12-03-2005, 10:22 PM   #37 (permalink)
Monster Techie
 
Bruce's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,229
Default

Ahhhhh I'm glad I asked, everything I've read is saying I need the sonic encoders.

So to make DVD's I hafta shell out 90 bux for this I'm guessing.

http://www.arcsoft.com/products/quickdvd/
Bruce is offline  
Old 12-03-2005, 10:30 PM   #38 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

Quote:
Originally posted by Bruce
Ahhhhh I'm glad I asked, everything I've read is saying I need the sonic encoders.

So to make DVD's I hafta shell out 90 bux for this I'm guessing.

http://www.arcsoft.com/products/quickdvd/
yep. that's it
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 12-03-2005, 10:36 PM   #39 (permalink)
Monster Techie
 
Bruce's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,229
Default

Almost as much as I paid for the OS lol

Thanx for all your help.
Bruce is offline  
Old 12-03-2005, 10:41 PM   #40 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

no problem. if you buy it, you should upload it to a torrent, because most people thought that they were getting this feature already. MS know that they lied (I.E. Mislead) about the dvd recording feature to increase sales of mce 2005
__________________

__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.