marvell yukon 88E8001/8003/8010 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-02-2006, 03:11 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 23
Send a message via AIM to everton
Default marvell yukon 88E8001/8003/8010

This is inbeded in my ASUS A8N-SLI DELUXE mother board but it is not working. In device manager i cant unistall, update or rollback the driver. It says there is an error but it dosent give a specific error number. I use a wireless usb card to connect to my router and the internet but i would like to be wired. What do i need to do to get this hardware working? thanks for the help.
__________________

everton is offline  
Old 01-02-2006, 04:50 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

I had a very simmilar problem with the same NIC on an Asus A8V-Deluxe.

Ended up the board was frying PCI devices so I hit it with an axe
__________________

DJ-CHRIS is offline  
Old 01-03-2006, 11:37 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 23
Send a message via AIM to everton
Default

:amazed:
everton is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.