Made a DVD-Video with Nero 7, NO SOUND!!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-22-2006, 03:15 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 160
Default Made a DVD-Video with Nero 7, NO SOUND!!!

Hi. I'm a noob with my DVD burner.

This is what I had:

Folder with:

Video_ts bup
Video_ts ifo
Video_ts vob
Vts_01_0 bup
Vts_01_0 ifo
Vts_01_1 vob
Vts_01_2 vob
Vts_01_3 vob
Vts_01_4 vob


I opened Nero Express --> Videos/Pictures --> DVD-Video Files --> Add --> Highlighted all of the above mentioned files --> Clicked Add, Finished, Burn

I put the DVD in my DVD player and it has the menus and everything, but when you play the videos, they have no sound.

What did I do wrong? (I did not add a Video_TS folder to Nero, just the files... is this the problem?)
__________________

rocket1406 is offline  
Old 08-22-2006, 08:02 PM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 160
Default

bump
rocket1406 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.