LotusNotes/Hyperlinks? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-08-2005, 09:19 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 22
Default LotusNotes/Hyperlinks?

HI,

I have a user who is using LotusNotes but when he clicks on graphical links he get a new IE window with page cannot be displayed. If it is a text based link it works fine.

h ttp://eurorscg-interactive.fr/fr/eridif/tcm/usr/url.asp? CA=421&1=3&cl=49203&url= http://www.france2007.fr/decouvrir_en.php

Refering to the above link which doesnt work when inputed directly into the address space. If i take out everything before
http://www.france2007.fr/decouvrir_en.php it works fine. This occurs on 2 PCs in the same office so im a bit puzzled although the other PCs work fine.

.Windows 2000
.IE 6.0
.Lotus Notes
.Compaq Ipaq

thnx in advance for help
__________________

scavin is offline  
Old 11-08-2005, 11:41 AM   #2 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

Does it open a new tab in Lotus Notes ? Or does it try to open an IE page ?
__________________

__________________
brady is offline  
Old 11-08-2005, 04:58 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 22
Default

it happens in both!
scavin is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.