lost my start menu! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-29-2005, 06:41 PM   #11 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

click run, yes, ok and reboot
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 09-30-2005, 01:52 AM   #12 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 521
Default

ok somehow i got home and everythings ok!

thx guyz
__________________

__________________
***************************

You want the best? Here I am
bigdan is offline  
Old 09-30-2005, 02:02 AM   #13 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 5,191
Default

?? alt f4 with no windows open with open the shutdown dialogue
__________________

The General is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.