Lost my operating system.... - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-11-2007, 09:33 PM   #11 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 575
Send a message via ICQ to Cunjo Send a message via Yahoo to Cunjo
Default Re: Lost my operating system....

I tried Bart PE once, but couldn't get it to mount NTFS or do much of anything else useful, so I gave up on it.
__________________

__________________
\"I\'ll do it cheap, I\'ll do it fast, or I\'ll do it well. You can only choose two.\"
Cunjo is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why do we need language specific Operating System? mooni_mirza Microsoft Windows and Software 4 10-17-2007 05:14 PM
seagate 80gigs failing.. acuariano Hardware Repairs and Troubleshooting 27 08-27-2007 10:43 PM
Operating System not found on bootup rogue152 Microsoft Windows and Software 4 08-08-2007 05:45 AM
error loading operating system ? joey1 Microsoft Windows and Software 7 06-18-2007 11:04 PM
AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core Processor Utilities & Updates Osiris Overclocking and Modding 6 05-31-2007 01:41 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.