lost the clicking sound in IE after BF 1942 install - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-10-2004, 08:08 AM   #1 (permalink)
btv
True Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 120
Exclamation lost the clicking sound in IE after BF 1942 install

after installing battlefield and game spy i lost the clicking sound in internet and windows explorer.
i uninstalled them and restarted,same thing.
i can hear other window sounds.
winxp pro(no sp)

any ideas?
__________________

btv is offline  
Old 04-10-2004, 12:53 PM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 471
Default

check the Sounds and Multimedia option in the Control Panel and in the Sounds tab, check to see if those sounds have a speaker next to them or not. or choose Default Windows Sound Scheme. see if that works.
__________________

subdivizion is offline  
Old 04-11-2004, 01:29 AM   #3 (permalink)
btv
True Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 120
Default

thanx.
for some reason it changed the Default Windows Sound Scheme to nothing.
btv is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.