Loosing network adapters - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-21-2005, 08:09 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1
Default Loosing network adapters

I had to format & reload XP Home (long story). I have a 2Wire from my isp (Sbglobal) for my DSL.

I keep Loosing network adapters every time I reboot. I then have to unplug the 2Wire USB wire, wait 15sec. then plug back in. Then XP SR2 finds it.

How do I fix?

When device manager is open & network adapters are not present, I can not get on the internet until I unplug, wait, then replug the USB wire.
__________________

skos is offline  
Old 08-22-2005, 04:44 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Try using your network cable instead of USB. See if there are any updates for usb or try uninstalling USB controllers.
__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.